Nieuw PR 1500: 4.50.81


Gisterenavond liep ik in Warmerhuizen mijn tweede 1500 van het seizoen.
Ik had een ambitieus raceplan, maar in mijn serie had ik helaas geen tegenstand waardoor ik zelf al het werk moest doen. Gelukkig waren de omstandigheden heel goed, practisch windstil en waar ik de wind een beetje voelde, zat ie vooral in de rug.

Tot 700 meter liep ik perfect op mijn schema, maar daarna trad het verval in. In de laatste ronde kon ik eigenlijk niet meer versnellen, wat betekent dat ik mijn krachten op zich goed verdeeld had.

Met 4.50.81 hield ik een ambivalent gevoel over aan de race: enerzijds dik tevreden dat ik 3 seconden van mijn PR af liep, anderzijds wilde ik graag onder de 4.50 dus niet helemaal tevreden.


(Foto’s dank aan Fons Mok, Marica Onos en Sjoerd de Roos).


Over hoentie

Docent, geograaf, sportman, schaker, schrijver, kaas, koffie, lezen, reizen, sauna's, jongleren, behoorlijk beroerd schaken, zelfverklaard sitcom expert, amateurkok, bon-vivant, nerd, kunst, HBO series, jonge hond.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.